ESPECIALISTES EN CALDERES I ESTUFES DE BIOMASSA

Instal·ladors de sistemes de calefacció amb biomassa, estufes de pèl·lets, hidroestufes i calderes

Renovables Gran Penedès Experts en energies renovables a Vilafranca del Penedès

Les calderes, estufes i hidroestufes de biomassa funcionen amb combustibles derivats de deixalles naturals i neteges forestals. Utilitzen pèl·let, llenya, estelles de fusta, os d'oliva, closques d'ametlla i avellanes. Ofereixen una opció econòmica per a la calefacció, proporcionen aigua calenta sanitària i són útils per escalfar piscines.

Estufes de pèl·lets d’aire, aire canalitzable i hidroestufes

Oferim 3 tipus d’estufes de pèl·lets: d’aire, aire canalitzable i hidroestufes per a connexió a radiadors per escalfar l’habitatge.

Són pràctiques i fàcils de fer servir, amb uns consums dels més baixos de mercat i de fet el seu funcionament és totalment automàtic i gestionat a través d’una app.

Disposem d’una àmplia gamma d’estufes de diferents potències, estètica i disseny, des de 6 kW a 40 kW.

A més, el nostre equip d’instal·ladors especialitzats s’encarrega d’instal·lar el circuit hidràulic necessari per al sistema d’emissió de calor a l’habitatge, sigui a través de radiadors o terra radiant.

Servei tècnic (SAT)

Com a distribuïdors i servei tècnic oficial (SAT) de marques líders com Ecoforest, RTB, Piazzetta i Nobis garantim la qualitat i el rendiment dels nostres productes.

Oferim també el servei tècnic de revisió anual i reparació d’estufes i calderes de pèl·let.

Manteniments programats per a particulars o indústries.

Renovables Gran Penedès

Som un equip de professionals que tenim acumulats anys d'experiència com a instal·ladors i servei tècnic especialitzat en els equips que distribuïm d'aerotèrmia del fabricant Ecoforest i altres marques de referència.

Ens apassiona oferir solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient. Com a experts en aerotèrmia, proporcionem un servei complet i professional, des de la consultoria inicial fins a la instal·lació i el manteniment continu del teu sistema.

aerotermia
Aerotèrmia
placa solar
Solar
geotermia
Geotèrmia

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES!