ESPECIALISTES EN ENERGIA FOTOVOLTAICA

Instal·ladors de sistemes d'energia solar fotovoltaica, plaques solars i bateries per a l'autoconsum de particulars i empreses, habitatge aïllat.

Renovables Gran Penedès Experts en energies renovables a Vilafranca del Penedès
Renovables Gran Penedès Plaques Solars

A Renovables Gran Penedès ens especialitzem en la instal·lació de quatre tipus principals de sistemes d'energia solar per satisfer les diverses necessitats dels nostres clients tant en l'àmbit residencial com comercial.

1. Autoconsum residencial i comercial connectat a la xarxa elèctrica

Els kits d’autoconsum solar són una eina eficaç per reduir la factura elèctrica de l’habitatge en aprofitar l’energia del sol. Els mòduls solars fotovoltaics converteixen la llum solar en corrent continu, la qual és transformada en corrent altern mitjançant un inversor que podem emmagatzemar en bateries segons la necessitat de cada client per alimentar el consum de les nostres llars. A Renovables Gran Penedès oferim instal·lacions de kits d’autoconsum fotovoltaics adaptats a les necessitats de cada client arribant a beneficiar-nos de la compensació mensual simplificada, cosa que permet reduir entre un 30% i un 50% de la factura elèctrica. En cas de disposar de bateries, aquest percentatge pot arribar al 70-90%.

2. Electrificació d’Habitatges Aïllats o Rurals

Els nostres kits solars estan dissenyats per generar i emmagatzemar electricitat neta i renovable.

Els panells solars fotovoltaics transformen la radiació solar en electricitat, que pot ser emmagatzemada en bateries per al seu ús durant períodes sense llum solar. Aquests sistemes són ideals per a habitatges aïllats o rurals a la regió del Penedès, on la connexió a la xarxa elèctrica pot ser limitada.

3. Kits per a Bombeig d’Aigua

El bombament solar utilitza l’energia del sol per extreure aigua del subsol, sense necessitat d’utilitzar bateries addicionals. Aquest sistema és perfecte per a aplicacions agrícoles, ramaderes i en llocs remots on l’accés a l’electricitat és limitat.

A Renovables Gran Penedès, dimensionem els kits de bombament segons les necessitats específiques de cada client, assegurant un subministrament d’aigua eficient i sostenible.

4. Energia Solar Tèrmica

L’energia solar tèrmica aprofita la calor del sol mitjançant col·lectors o panells solars tèrmics. Aquesta tecnologia és ideal per a la producció d’aigua calenta sanitària (ACS), calefacció per terra radiant i preescalfament d’aigua per a processos industrials. A RGP, oferim solucions personalitzades en energia solar tèrmica per satisfer les necessitats dels nostres clients al Penedès i els seus voltants.

Renovables Gran Penedès

Som un equip de professionals que tenim acumulats anys d'experiència com a instal·ladors i servei tècnic especialitzat en els equips que distribuïm d'aerotèrmia del fabricant Ecoforest i altres marques de referència.

Ens apassiona oferir solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient. Com a experts en aerotèrmia, proporcionem un servei complet i professional, des de la consultoria inicial fins a la instal·lació i el manteniment continu del teu sistema.

aerotermia
Aerotèrmia
biomasa
Biomassa
geotermia
Geotèrmia

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES!