RENOVABLES GRAN PENEDÈS | EXPERTS EN ENERGIES RENOVABLES

Climatització amb aerotèrmia, fotovoltaica i plaques solars, geotèrmia, hidroestufes, calefacció per pèl·lets, terra radiant.

Renovables Gran Penedès Experts en energies renovables a Vilafranca del Penedès

Calor i frescor sostenibles: Renova la teva llar amb energies netes

Qui som?

Renovables Gran Penedès (RGP) és un equip humà conformat per especialistes altament capacitats en la instal·lació i la distribució de tecnologies innovadores en l’àmbit de les energies renovables.

Amb una experiència individual acumulada de més de 33 anys al sector de la climatització, a la nostra empresa ens entusiasma brindar solucions energètiques que respectin i preservin el medi ambient.

Especialitzats en aerotèrmia, geotèrmia, biomassa i solar oferim un servei integral i professional que abasta des de la consulta inicial fins a la instal·lació i el manteniment continu de sistemes d’instal·lació de radiadors, fancoil, terra radiant/refrescant i ACS.

Fa una dècada, responent a l’evolució tècnica i demandes del mercat, vam decidir orientar el nostre projecte professional cap a les energies renovables, abastant biomassa, geotèrmia, energia solar tèrmica i fotovoltaica. Aquesta transició va ser impulsada per la nostra profunda consciència mediambiental.

El projecte de Renovables Gran Penedès va iniciar amb una botiga física el 2014, amb l’objectiu d’apropar el món de les renovables a la població. L’acceptació ha estat gratificant, evidenciada per la resposta positiva a la nostra exposició, plataforma web, la confiança dels nostres clients i les nombroses instal·lacions d’energies renovables realitzades. Això reflecteix el creixement de la consciència ecològica a la societat.

Què t’oferim?

Comencem el procés amb una exposició a la nostra botiga o mitjançant visites programades, avaluant les necessitats específiques de cada client. A través del nostre equip tècnic, duem a terme la instal·lació, proporcionant el servei tècnic oficial de les marques que representem, tancant així el cicle de principi a fi amb una atenció personalitzada al client.

1. Assessorament Personalitzat: Som aquí per resoldre tots els teus dubtes i ajudar-te a triar la millor solució adaptada a les teves necessitats.

2. Instal·lació Professional: El nostre equip altament capacitat s’encarregarà de la instal·lació del teu sistema de renovables de manera eficient i segura.

3. Servei Tècnic: Disposem d’un servei tècnic especialitzat per garantir el manteniment i el funcionament correcte del teu sistema al llarg del temps.

Revolució energètica

T’uniries a la revolució de les renovables? Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir informació detallada, assessorament personalitzat i un pressupost adaptat a les teves necessitats! Junts, podem construir un futur més sostenible i verd per a tothom.

aerotermia
Aerotèrmia
biomasa
Biomassa
placa solar
Solar
geotermia
Geotèrmia

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES!