EXPERTS EN CLIMATITZACIÓ AMB AEROTÈRMIA

Climatització amb aerotèrmia per a terra radiant / refrescant, fancoil fred i calor, radiadors convencionals a Vilafranca del Penedès.

Renovables Gran Penedès Experts en energies renovables a Vilafranca del Penedès

L'aerotèrmia és un sistema de climatització sostenible que aprofita l'energia present a l'ambient exterior mitjançant un cicle termodinàmic gràcies a un refrigerant destinat a calefacció, refrigeració, producció d'aigua calenta i escalfament de piscines.

Som especialistes en hibridació d’aerotèrmia amb panells fotovoltaics.

Com funciona la hibridació amb panells fotovoltaics?

La hibridació permet reduir el consum de la companyia elèctrica alhora que optimitza el funcionament de l’aerotèrmia aprofitant els excedents.

Quan combines els panells solars amb l’aerotèrmia, durant el dia, generes electricitat gràcies al sol. Però a vegades, no necessites tota aquesta electricitat en aquest moment.

Llavors, en lloc de perdre-la, l’utilitzes per alimentar l’aerotèrmia, que pot emmagatzemar i utilitzar aquest excés d’electricitat per a l’ACS, calefacció o refrigeració de la teva casa quan ho necessitis, fins i tot quan el sol ja s’ha post, aconseguint un equilibri zero entre producció i consum de companyia.

Renovables Gran Penedès

Som un equip de professionals que tenim acumulats anys d'experiència com a instal·ladors i servei tècnic especialitzat en els equips que distribuïm d'aerotèrmia del fabricant Ecoforest i altres marques de referència.

Ens apassiona oferir solucions energètiques respectuoses amb el medi ambient. Com a experts en aerotèrmia, proporcionem un servei complet i professional, des de la consultoria inicial fins a la instal·lació i el manteniment continu del teu sistema.

biomasa
Biomassa
placa solar
Solar
geotermia
Geotèrmia

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES!