Instal·lació Fotovoltaica a Vilafranca del Penedès 5.5 kW Trifàsica

Instal·lació Fotovoltaica a Vilafranca del Penedès 5.5 kW Trifàsica.

A Renovables Gran Penedès, ha instal·lat una solució fotovoltaica avançada, dissenyada per optimitzar l’eficiència energètica i l’estalvi econòmic pel nostre client a Vilafranca del Penedès. En el mes d’abril de 2022, i va completar una instal·lació. Aquesta instal·lació incorpora un inversor carregador Huawei, formada per 12 panells solars amb una capacitat total de 5,5 kW.

La ubicació del projecte, una terrassa d’àtic, plantejava el repte d’aprofitar l’espai de manera òptima per la ubicació dels panells. Per abordar aquest repte, hem dissenyat la configuració dels panells de manera contraposada. Això vol dir que hem orientat una part dels panells cap a l’est i l’altra part cap a l’oest.

Aquesta orientació dual és una estratègia eficaç sempre i tant que l’habitatge no estigui orientat al sud, per capturar més llum solar durant les hores del dia, sempre que no hi hagi espai a la teulada. A la part EST només hi ha espai per a sis panells i a la part OEST es va dissenyar una instal·lació tipus pèrgola per col·locar sis panells més i així arribar als dotze panells. A sota la pèrgola s’ha aprofitat per posar l’inversor carregador Huawei, aquest inversor està preparat per connectar unes bateries en el moment que el client ho desitgi.

Un element clau de la nostra instal·lació és el sistema de monitoratge i control avançat. Aquest sistema, integrat amb tecnologia de Huawei, permet tant al client com al Servei d’Assistència Tècnica (SAT) de Renovables Gran Penedès tenir accés en temps real a dades detallades sobre el rendiment dels panells solars.

El sistema de monitoratge proporciona informació crucial com la quantitat d’energia generada, el consum elèctric, l’eficiència dels panells i qualsevol incidència que pugui sorgir. Aquestes dades es poden accedir de manera fàcil i senzilla a través d’una aplicació mòbil, oferint al client la capacitat de supervisar i gestionar la seva producció d’energia des de qualsevol lloc. Aquesta transparència i accessibilitat permeten al client prendre decisions informades sobre l’ús de la seva energia i maximitzar els beneficis econòmics i ambientals de la instal·lació.

Les instal·lacions fotovoltaiques ofereixen múltiples avantatges tant en l’àmbit econòmic com mediambiental. Amb aquesta instal·lació de 5,5 kW, el nostre client pot experimentar una reducció significativa en la seva factura d’electricitat. En produir la seva pròpia energia, disminueix la seva dependència de la xarxa elèctrica convencional i, per tant, redueix els costos associats al consum d’energia.

En resum, aquesta instal·lació no només redueix els costos energètics del nostre client, sinó que també els permet contribuir activament a la sostenibilitat ambiental. Amb l’energia solar, el nostre client fa un pas significatiu cap a un futur més verd i sostenible.

Instal·lació efectuada a Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, Barcelona.