Instal·lació Fotovoltaica per Autoconsum de 6 kW i Aerotèrmia a Sant Pau d’Ordal.

Eficiència Energètica i Estalvi Econòmic amb Energia Solar, fotovoltaica per autoconsum de 6 kW

L’autoconsum fotovoltaic és la solució ideal per a la producció d’electricitat destinada al consum propi mitjançant panells solars fotovoltaics. Aquestes instal·lacions, connectades a la xarxa, estan dissenyades per cobrir una part significativa del consum elèctric, minimitzant la dependència de l’energia importada. Això permet consumir directament l’energia produïda pels panells solars, mentre que l’excedent es redirigeix a la xarxa elèctrica. Quan la producció és insuficient, l’energia necessària es pren de la xarxa. Amb aquesta modalitat, és possible reduir fins a un 70% les factures de la llum.

En aquest habitatge, en el 2023 es va optar per una instal·lació de 12 panells solars amb un inversor de 6 kW, capaços de generar 5 kW/h. Aquesta configuració permet enviar tot el consum diari en hores d’incidència solar directament a l’habitatge.

A més, aquest client ja confiava en nosaltres des del maig de 2020, es va substituir l’antiga caldera per una nova instal·lació del nostre sistema aerotèrmic de 12 kW, realitzat per Renovables Gran Penedès, està connectat al terra radiant de la planta baixa i als radiadors de la segona planta, aquest sistema ja existent en l’habitatge, per a l’aigua calenta sanitària (ACS), vàrem instal·lar  dipòsit de 150 litres.

Beneficis de la Instal·lació Fotovoltaica i Aerotèrmica

Eficiència Energètica: Reducció significativa del consum d’energia de la xarxa, optimitzant l’ús dels recursos naturals.
Estalvi: Reducció de fins a un 70%- 80% en les factures de la llum, gràcies a la producció pròpia d’electricitat.
Autoconsum: Major independència energètica, permetent una gestió més eficient de l’energia produïda i consumida.

Aquest habitatge és un exemple perfecte d’eficiència, sostenibilitat i ecològic, gràcies a la combinació de sistemes fotovoltaics i aerotèrmia.

El disseny, execució, posada en marxa i la postvenda del sistema està a càrrec del nostre equip tècnic de Renovables Gran Penedès.

Instal·lació efectuada a Sant Pau d’Ordal, Alt Penedès, Barcelona.