Instal·lació del 2021 d’ Aerotèrmia i Terra Radiant/Refrescant a Sant Llorenç d’Hortons

Instal·lació d’Aerotèrmia i Terra Radiant/Refrescant amb fancoils a Sant Llorenç d’Hortons, Alt Penedès

Es va fer el gener de 2021 una instal·lació d’avantguarda realitzada per Renovables Gran Penedès a Sant Llorenç d’Hortons (Alt Penedès), Barcelona. Hem instal·lat un sistema d’aerotèrmia de 12 kW de la marca Ecoforest, coneguda per la seva alta eficiència i qualitat. Aquesta instal·lació s’ha efectuat en una reforma integral de l’habitatge, que inclou un sistema de terra radiant/refrescant a la primera planta de 95 m².

Es va instal·lar un  fancoil de 4 kW  amb funció de fred/calor per l’altell, per decisió de l’usuari per estalviar costos d’instal·lació, ja que l’espai és per un ús puntual i es va instal·lar un dipòsit de 150 litres d’aigua per a ACS (aigua calenta sanitària).

Aerotèrmia: Eficiència i Estalvi Energètic

L’aerotèrmia és una tecnologia d’avantguarda que extreu energia de l’aire exterior per proporcionar calefacció, refrigeració i aigua calenta a la llar. El sistema instal·lat d’Ecoforest és altament eficient, permetent una reducció significativa en el consum energètic. Això es tradueix en una disminució notable de la factura elèctrica i en un menor impacte mediambiental.

El terra radiant/refrescant és una solució ideal per mantenir una temperatura confortable durant tot l’any. A l’hivern, el sistema de terra radiant distribueix la calor de manera uniforme, proporcionant una sensació de confort i benestar. A l’estiu, el sistema refrescant ajuda a mantenir la casa fresca, sense les molèsties del flux d’aire directe dels sistemes tradicionals d’aire condicionat.

A Renovables Gran Penedès, no només oferim la instal·lació de sistemes avançats com aquest, sinó que també ens encarreguem del disseny integral dels projectes. Ens assegurem que cada solució s’adapti a les necessitats específiques del client, garantint la màxima eficiència i confort. El nostre equip de professionals s’encarrega de la planificació i execució de cada detall del projecte, aportant un alt nivell de professionalitat i experiència. Som el Servei d’Assistència Tècnica (SAT) oficial dels equips Ecoforest, oferint manteniment i suport tècnic continuat. Ens assegurem que els sistemes funcionin de manera òptima durant tota la seva vida útil, proporcionant tranquil·litat i seguretat als nostres clients.

Aquesta instal·lació està situada a Sant Llorenç d’Hortons, Alt Penedès, Barcelona.